Wilis's readers. TQ all :)

This blog is dedicated to all the happenings of my life, my thoughts & feelings ♥

This blog is dedicated to all the happenings of my life, my thoughts & feelings ‚ô•

Tuesday, January 17, 2012

hadiah kawin dari BFF dah punah ranah





ini gamba selepas ni, yg sebelum tak terpikir nak amik gamba sebab x terpikir akan pecah


Punah ranah terus balang/pasu tembikar fevret aku ni , my fren yg bagi ni 3tahun lepas msa aku kawin, cantik sebab bunga timbul caler pink lak tu..fevret aku..aku letak la wat hiasan kat meja tv ni..

nampaknya jodoh pasu ni x pjg dgn aku nak wat mcm mana.kalu beli sendiri x kisah, ni hadiah kawin kisah sikit la..ada value kan tapi aku buat2 x kisah sebab yang kasi pecahkan tu anak kesayangan intan berlian aku sendiri..huhu..

sebelum ni Rizq x berminat pun dgn pasu ni, itu aku x letak tempat lain tpi mood baby tgh nak membesar ni bukan kita bleh ramal..dia pecahkan pasu ni sebab dia nak panjat kabinet tv ni, jadi pasu ni memblok, so dia tolak..pangggg..terbelah 4..urut dada je la yg aku mampu..msa tu x kisah dh pasal pasu..yg aku risau takut kena dia..berdebar jantung ni ha anakku oii...

skang aku kosongkan sume mende atas kabinet tv ni, frame ke bunga ke..kalau aku letak dia tolak buang sume..alahai..

2 suka wilis's journal:

~izan~ said...

alahai...nak buat cmner dik... anak2 tgk nk membesar ni mmg ni la dugaan bab2 menghias ni...sabar je la hehe

LiErOSe~QiEmi said...

sayang kan, sebab ada sentimental value kat situ kan...

akak penah hilang gelang hantaran kawin.. lagi sedih tau uhhuhuhu tp tula jodoh tak panjang kan.. redho jela...

Tuesday, January 17, 2012

hadiah kawin dari BFF dah punah ranah





ini gamba selepas ni, yg sebelum tak terpikir nak amik gamba sebab x terpikir akan pecah


Punah ranah terus balang/pasu tembikar fevret aku ni , my fren yg bagi ni 3tahun lepas msa aku kawin, cantik sebab bunga timbul caler pink lak tu..fevret aku..aku letak la wat hiasan kat meja tv ni..

nampaknya jodoh pasu ni x pjg dgn aku nak wat mcm mana.kalu beli sendiri x kisah, ni hadiah kawin kisah sikit la..ada value kan tapi aku buat2 x kisah sebab yang kasi pecahkan tu anak kesayangan intan berlian aku sendiri..huhu..

sebelum ni Rizq x berminat pun dgn pasu ni, itu aku x letak tempat lain tpi mood baby tgh nak membesar ni bukan kita bleh ramal..dia pecahkan pasu ni sebab dia nak panjat kabinet tv ni, jadi pasu ni memblok, so dia tolak..pangggg..terbelah 4..urut dada je la yg aku mampu..msa tu x kisah dh pasal pasu..yg aku risau takut kena dia..berdebar jantung ni ha anakku oii...

skang aku kosongkan sume mende atas kabinet tv ni, frame ke bunga ke..kalau aku letak dia tolak buang sume..alahai..

2 comments:

~izan~ said...

alahai...nak buat cmner dik... anak2 tgk nk membesar ni mmg ni la dugaan bab2 menghias ni...sabar je la hehe

LiErOSe~QiEmi said...

sayang kan, sebab ada sentimental value kat situ kan...

akak penah hilang gelang hantaran kawin.. lagi sedih tau uhhuhuhu tp tula jodoh tak panjang kan.. redho jela...