Wilis's readers. TQ all :)

This blog is dedicated to all the happenings of my life, my thoughts & feelings ♥

This blog is dedicated to all the happenings of my life, my thoughts & feelings ♥

Friday, January 6, 2012

GEMERSIK KALBU


Selepas Tentang Dhia, Gemersik kalbu lak, yang bezanya Tentang Dhia bukan adaptasi novel jadi penonton terteka2 jln citer dia macam mana, gemersik kalbu lak ramai dah baca novel ni, ramai dapat agak jalan citer mcm mana..



Tapi setelah 3epi aku tengok citer ni, tak semua 100% ikut novel pun





dah 3 epi aku tengok tapi tetap belum leh jadi fenomena utk aku, xleh lawan tentang Dhia dan Ombak rindu lagi :p kalau fenomena konpem aku excited je nak tgok citer ni sampai asyik tengok jam je bila nak jam 7 (ni penangan tentang dhia dulu la ni)....ni mood so-so lagi..

tak tahu la orang lain..lain orang lain selera ye dok..


ke awal lg nak jugde kan? jadi..sama2 la kita menonton sampai habis, nanti aku komplen lagi best ke x citer ni..hehe

2 suka wilis's journal:

[DnaZz] said...

betul tu..iza pon rasa citer ni xbest..hehehe

Yza Wilis said...

a'ah..kureng sikit mood nak tengok, rasanya baca novel dia lagi boleh feel ;)

Friday, January 6, 2012

GEMERSIK KALBU


Selepas Tentang Dhia, Gemersik kalbu lak, yang bezanya Tentang Dhia bukan adaptasi novel jadi penonton terteka2 jln citer dia macam mana, gemersik kalbu lak ramai dah baca novel ni, ramai dapat agak jalan citer mcm mana..



Tapi setelah 3epi aku tengok citer ni, tak semua 100% ikut novel pun





dah 3 epi aku tengok tapi tetap belum leh jadi fenomena utk aku, xleh lawan tentang Dhia dan Ombak rindu lagi :p kalau fenomena konpem aku excited je nak tgok citer ni sampai asyik tengok jam je bila nak jam 7 (ni penangan tentang dhia dulu la ni)....ni mood so-so lagi..

tak tahu la orang lain..lain orang lain selera ye dok..


ke awal lg nak jugde kan? jadi..sama2 la kita menonton sampai habis, nanti aku komplen lagi best ke x citer ni..hehe

2 comments:

[DnaZz] said...

betul tu..iza pon rasa citer ni xbest..hehehe

Yza Wilis said...

a'ah..kureng sikit mood nak tengok, rasanya baca novel dia lagi boleh feel ;)