Wilis's readers. TQ all :)

This blog is dedicated to all the happenings of my life, my thoughts & feelings ♥

This blog is dedicated to all the happenings of my life, my thoughts & feelings ♥

Friday, July 30, 2010

DETIK YANG BERMAKNA

Salam & Hye u olls..

Lama kan sy menyepi dari berblogging...bukan di sengajakan @ pun ingin menyepi terus,
Tetapi susulan dari entri yang lepas..YES! saya ingin mengesahkan persoalan yang bermain2 di fikiran saya selama ni..yang pastinya berita gembira ye...:)

i'm 2months preggy now..berita yg kedua2 belah keluarga tunggukan selama ni, lebih2 lg incik wilis..shuke nya die skang ni..padahal bru 2bln, tapi die hari2 duk bercakap dgn baby dlm pewot..mcm la bby tu dah besar dan leh dengar pulak..hehe..Bahagianya idup sy skang..

Di peringkat awal ni, sy mengalami alahan yg kuat sgt..Morning time takde lak muntah2..cuma loya2 jer, then...senak kat perut..itu bleh dikatakan hari2 sy rase..tapi yang peliknya time malam jer muntah2..huhu..pembawakan budak btol lah..so, sy sabar jer..mmg banyak dugaannya..itu sy tahu dan sy dah bersedia menghadapinya..:)

Di sebabkan itu la jugak sy takde mood lasss nak ber blog..huhu...*Tetibe*

Teruja melalui hari2 yang mendatang skang ni..(^_^)

2 suka wilis's journal:

Tina Farhana said...

aleeya, slalu2 la update ye. nak tahu jugak perkembangn orang pregnant ni.
menumpang keseronokan :D

Aleeya Wilis said...

Salam Tina..InsyaALLAH, kalo ada kelapangan..pasti sy akan menulis, tapi biase2 je..x pandai sgt nk berblog, hehe..sekadar ber diari ttg kehiudpan harian boleh la..InsyaALLAH, awk akan lalui fasa ni, sy doakan yer..Amin..~

Friday, July 30, 2010

DETIK YANG BERMAKNA

Salam & Hye u olls..

Lama kan sy menyepi dari berblogging...bukan di sengajakan @ pun ingin menyepi terus,
Tetapi susulan dari entri yang lepas..YES! saya ingin mengesahkan persoalan yang bermain2 di fikiran saya selama ni..yang pastinya berita gembira ye...:)

i'm 2months preggy now..berita yg kedua2 belah keluarga tunggukan selama ni, lebih2 lg incik wilis..shuke nya die skang ni..padahal bru 2bln, tapi die hari2 duk bercakap dgn baby dlm pewot..mcm la bby tu dah besar dan leh dengar pulak..hehe..Bahagianya idup sy skang..

Di peringkat awal ni, sy mengalami alahan yg kuat sgt..Morning time takde lak muntah2..cuma loya2 jer, then...senak kat perut..itu bleh dikatakan hari2 sy rase..tapi yang peliknya time malam jer muntah2..huhu..pembawakan budak btol lah..so, sy sabar jer..mmg banyak dugaannya..itu sy tahu dan sy dah bersedia menghadapinya..:)

Di sebabkan itu la jugak sy takde mood lasss nak ber blog..huhu...*Tetibe*

Teruja melalui hari2 yang mendatang skang ni..(^_^)

2 comments:

Tina Farhana said...

aleeya, slalu2 la update ye. nak tahu jugak perkembangn orang pregnant ni.
menumpang keseronokan :D

Aleeya Wilis said...

Salam Tina..InsyaALLAH, kalo ada kelapangan..pasti sy akan menulis, tapi biase2 je..x pandai sgt nk berblog, hehe..sekadar ber diari ttg kehiudpan harian boleh la..InsyaALLAH, awk akan lalui fasa ni, sy doakan yer..Amin..~