Wilis's readers. TQ all :)

This blog is dedicated to all the happenings of my life, my thoughts & feelings ♥

This blog is dedicated to all the happenings of my life, my thoughts & feelings ♥

Tuesday, May 24, 2011

PJJ : Perkahwinan-Jarak-Jauh

sy sedih =(

Hampir seminggu saya start keje..seminggu juga PJJ - percintaan-jarak-jauh dengan incik wilis
Demi anak tersayang yang kini mak sy yang jaga..rizq danial pulak masih bf..terpaksa kami berkorban, saya stay umah mymum dengan baby dan ulangalik dari tempat keje..Hubby pulak di umah kami, ingat nak suruh incik wilis stay together2 with us..x sampai hati la pulak..tempat keje hubby lagi jauh..sy masih seorang isteri yang berperikemanusiaan...*ok tipu je*

Walaupun kami masih dalam negeri yang sama - Selangor - tapi 1km dah di ibaratkan 100km..kalau rindu angau memang  mcam ni kan..lucky me ada rizq danial jadi pengganti papanya..reason yg kuat sebab rizq danial ikut muka papa nya la kot ..walaupun incik wilis balik menjenguk kami 2,3 kali seminggu..tetap tak mencukupi..habis? mcm mana? bukan tidak pandai bersyukur..tapi saya mengimpikan hidup bertiga sebumbung dengan bahagianya..

Saya masih belum dapat babysitter yang boleh di harapkan..terpaksa la macam ni untuk seketika..
ya! di ulang lagi..untuk seketika..saya tak cukup kuat untuk waktu yang lama. *sedih lagi* =(

Sekarang saya dah rasa macam mana perasaan wifey yang pjj dengan hubby ni..tabik spring la untuk anda!

p/s : Mama sayang rizq danial dgn papa sama banyak.




1 suka wilis's journal:

Nana said...

hehehe saya tahun ni masuk tahun ke-5 PJJ
saya kat KL asben kt KLuang
jumpe 2 minggu sekali..
sedih tu dulu2 la..
skang ni dah kebal hehe

Tuesday, May 24, 2011

PJJ : Perkahwinan-Jarak-Jauh

sy sedih =(

Hampir seminggu saya start keje..seminggu juga PJJ - percintaan-jarak-jauh dengan incik wilis
Demi anak tersayang yang kini mak sy yang jaga..rizq danial pulak masih bf..terpaksa kami berkorban, saya stay umah mymum dengan baby dan ulangalik dari tempat keje..Hubby pulak di umah kami, ingat nak suruh incik wilis stay together2 with us..x sampai hati la pulak..tempat keje hubby lagi jauh..sy masih seorang isteri yang berperikemanusiaan...*ok tipu je*

Walaupun kami masih dalam negeri yang sama - Selangor - tapi 1km dah di ibaratkan 100km..kalau rindu angau memang  mcam ni kan..lucky me ada rizq danial jadi pengganti papanya..reason yg kuat sebab rizq danial ikut muka papa nya la kot ..walaupun incik wilis balik menjenguk kami 2,3 kali seminggu..tetap tak mencukupi..habis? mcm mana? bukan tidak pandai bersyukur..tapi saya mengimpikan hidup bertiga sebumbung dengan bahagianya..

Saya masih belum dapat babysitter yang boleh di harapkan..terpaksa la macam ni untuk seketika..
ya! di ulang lagi..untuk seketika..saya tak cukup kuat untuk waktu yang lama. *sedih lagi* =(

Sekarang saya dah rasa macam mana perasaan wifey yang pjj dengan hubby ni..tabik spring la untuk anda!

p/s : Mama sayang rizq danial dgn papa sama banyak.




1 comments:

Nana said...

hehehe saya tahun ni masuk tahun ke-5 PJJ
saya kat KL asben kt KLuang
jumpe 2 minggu sekali..
sedih tu dulu2 la..
skang ni dah kebal hehe